HOME/ PROGRAMMA

Schilderdagen bij de Woodbrookers

Marijke Sondorp

Datum: dinsdag 25 augustus 2018 – vrijdag 28 augustus 2020
Start: dinsdag 13 augustus voor de lunch
Einde: vrijdag 16 augustus na de lunch
Docent en gastvrouw: Marijke Sondorp

De cursussen van de Woodbrookers hebben doorgaans een verbaal karakter: met een inleider, aan de hand van het lezen van teksten, door het kijken naar een film, door te luisteren naar elkaar, ordenen we onze eigen gedachten over een bepaald thema. Dit doen we om tot een innerlijke verdieping te komen en ons onze maatschappelijke betrokkenheid te realiseren. Thema’s als levenskunst, kwetsbaarheid, zoeken naar de waarheid, in evenwicht zijn met je omgeving, zijn dan steeds een leidraad in de dialoog.

Deze zoektocht kan ook non-verbaal: via de muziek, de dans of bijvoorbeeld beeldend werken. Alles draait vaak om communicatie, een sleutel van levensbelang.

Tijdens de schilderdagen onderzoeken we hoe communicatie tot uitdrukking kan komen in beeldend werk. We zijn overdag met elkaar bezig in het atelier bij het hotel, soms met opdrachten, soms met zelf experimenteren.
In de groep is er ook plaats voor de niet-tekenende deelnemer, die zichzelf overdag bezighoudt en die af en toe eens in het atelier komt kijken of ..........

Woodbrookersleden ontvangen een korting van 10%.

Info en aanmeldingen: Marijke Sondorp 0341 -353717
masondorp@solcon.nl